Rattan Έπιπλα Patio



Μπορεί να έχετε δει μια νέα τάση στην κατασκευή επίπλων κήπου που έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία godina.Komada μοιάζει πολύ περισσότερο με εσωτερική ψάθινα έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς χώρους και έξω με καναπέδες, τραπεζαρία σύνολα και όλα τα είδη των διαθέσιμων . Υλικό που χρησιμοποιείται για να κάνει αυτή τη νέα έπιπλα patio που ονομάζεται συνθετικό rattan.

Μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα βεράντας από φυσικό rattan. Rattan είναι το όνομα για πολλά είδη φυτών που βρίσκονται σε περιοχές της Ασίας, της Αυστραλίας και της Αφρικής. Είναι ένα αναρριχητικό φυτό που δίνει το μήκος. Μετά από να καθαριστεί, μπορεί να υφανθεί γύρω από το πλαίσιο για την παραγωγή όλων των τύπων κομμάτια επίπλων.

έπιπλα, αν και συχνά λάθος για μια λυγαριά ψάθινα έπιπλα, ωστόσο, η ίδια η διαδικασία της λήψης αυτού του ύφους των επίπλων, δεν είναι το υλικό είναι κατασκευασμένο από.

Συνθετικό Rattan μπορεί επίσης να γίνει σε ένα υπέροχο έπιπλα κήπου. Μερικά από τα έπιπλα είναι πιο σύγχρονο από το πιο παραδοσιακό κήπο και έπιπλα βεράντας. Για παράδειγμα, είναι δυνατό να αγοράσει ένα σύνολο θέσεων που μοιάζει πολύ περισσότερο με εσωτερική συσκευασία επίπλων, αλλά το μπαστούνι. Σε συνδυασμό με ένα άνετο καναπέ μαξιλάρια, με αποτέλεσμα τα έπιπλα μπορεί να είναι πολύ πιο άνετα από ό, τι τα συνήθη ξαπλώστρες και σίγουρα περισσότερο από τις πλαστικές καρέκλες!

Μερικές από τις καρέκλες μπαστούνι φαίνονται φανταστικά στον Ήλιο vrtu.Djela εξετάσουμε πιο up-market από τα παραδοσιακά έπιπλα κήπου, μοιάζει με κάτι που θα βρει κατά πάσα πιθανότητα από την πισίνα στο νότο της Γαλλίας, αλλά από το σπίτι κατάστημα αξεσουάρ. Ωστόσο, λόγω της ευελιξίας του υλικού, είναι δυνατό να δημιουργήσει μια σειρά από στυλ, αλλά σε μια σειρά από πιο σύγχρονη με την παραδοσιακή.

συνθετικό έπιπλα μπαμπού είναι κατασκευασμένο από πλαστικό όπως πολυαιθυλένιο ή polycarbonate. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό, που προβλέπει ότι το οικολογικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα υλικά. Όντας από πλαστικό, μπορείτε να έχετε έπιπλα κήπου σας μπαστούνι σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα που θέλετε. Χρώμα, επίσης, δεν θα εξαφανιστεί τόσο γρήγορα κάτω από τον ήλιο ως φυσική μπαστούνι θα κάνει.

<Π> Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τα συνθετικά έπιπλα κήπου rattan είναι ότι μπορεί να μείνει έξω από τις εποχές του χρόνου. Είναι αδιάβροχο - εκτός από οποιοδήποτε καναπέ μαξιλάρια προσθέσετε το προφανές - και σε αντίθεση με τα φυσικά μπαστούνι, θα αυξηθεί μούχλα και άλλες αυξήσεις. Συνθετικά έπιπλα μπαμπού είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα έπιπλα Patio - γιατί να μην το δείτε